Auto opkoper 3620 Veldwezelt

VenteDirect.be is gespecialiseerd in de aankoop van gebruikte en nieuwe wagens in  3620 Veldwezelt.

Directe Verkoop  is gespecialiseerd in  het inruilen van voertuigen voor alle merken, ongeacht de staat  (zelfs defect, beschadigd, zonder technische keuring).

Verkoop ons uw auto met een gerust hart, wij verzorgen zowel de administratie als de verhuizing van uw auto. Dit alles  zo snel mogelijk en in alle 3620 Veldwezeltse gemeenten.

E- mail:  info@ventedirect.be  // Tel:  +32 497 94 89 55

Online auto schatting: ontvang de prijs van uw auto

Auto

Uitrusting

Foto's

Verkoper

 

Wij staan ​​overal in 3620 Veldwezelt tot uw dienst:

 

Hoe snel kan ik mijn voertuig in 3620 Veldwezelt verkopen?

24 uur is de tijd die u nodig heeft om de verkoop van uw voertuig af te ronden. Een paar klikken, een schatting, een afspraak, een betaling en klaar! Onze adviseurs staan ​​dagelijks voor u klaar om uw verkoop te vergemakkelijken.

Hoe werkt de dienst VenteDirect.be in 3620 Veldwezelt?

Vul het formulier van VenteDirect.be in, speciaal ontworpen voor de verkoop van uw wagen, beschrijf de staat ervan en u kunt aan de slag! eenvoudig snel effectief.
Zodra de beschrijving door VenteDirect.be is ontvangen, wordt zo snel mogelijk een gratis, snelle en professionele expertise uitgevoerd. Dan neemt een adviseur telefonisch of per e-mail contact met u op om een ​​bod uit te brengen om uw auto direct te kopen.
Indien u akkoord gaat, maken wij binnen 24 uur een afspraak voor de overdracht van het voertuig. Alles gebeurt samen ter plaatse in 3620 Veldwezelt !
Certificaat van overdracht en handtekening
Veilig betalen
Levering van sleutels en grijze kaart

Betaling geschiedt in de meeste gevallen contant ter plaatse maar het kan ook per bankoverschrijving of kascheque onder voorbehoud van bankvertragingen vanaf dan wordt een afspraak binnen 5 werkdagen gemaakt.

Zijn er extra kosten bij de verkoop van mijn voertuig in 3620 Veldwezelt?

Bij ons betaalt u geen 1 euro extra voor de overdracht van uw auto.

Al onze diensten zijn gratis.

 

Eenvoudig, snel en veilig, blijf kalm door ons te vertrouwen, wij zorgen voor alles!

Professioneel in de autowereld sinds 2008 in 3620 Veldwezelt, bieden wij u de terugkoop van uw kapotte, beschadigde voertuig, met of zonder technische keuring in 3620 Veldwezelt . We nemen alle soorten auto’s terug: stadsauto’s, sedans, minivans, 4×4, bedrijfsvoertuigen en motorfietsen,  ongeacht hun staat, ongeacht het merk, ongeacht de energie  : benzine, diesel, LPG, bio-ethanol, elektrisch, hybride.

 

De verwijdering van het voertuig wordt door ons uitgevoerd en kosteloos , zo snel mogelijk, aan uw deur of elders, wanneer het u uitkomt,  waar dan ook in 3620 Veldwezelt .

 

Wij maken  zo snel mogelijk een schatting en tegen de juiste prijs .
Voor uw gemoedsrust regelen wij alle administratieve formaliteiten.

 

Afscheid nemen van uw auto was nog nooit zo eenvoudig. Bespaar tijd en geld door beperkingen en afspraken te vermijden met traditionele garages of verkopen tussen particulieren.

Hoe u uw kapotte, beschadigde of vernielde auto in 3620 Veldwezelt kunt verkopen

Heeft uw auto pech gehad in 3620 Veldwezelt? het is beschadigd of gewoon HS en rolt niet, het is goed voor breuk. Het is echt pech. Je hebt schattingen gemaakt en de reparaties zijn schrikbarend duur. Je weet niet meer wat je moet doen, omdat je in de staat denkt dat het onmogelijk voor je zal zijn om het aan iemand door te verkopen. En toch bent u op onze auto-terugkoopsite in 3620 Veldwezelt aan het juiste adres, u kunt meteen online een schatting maken om de waarde van uw kapotte, beschadigde of niet-rijdende voertuig in 3620 Veldwezelt te krijgen. We zullen u een voorstel doen om de auto in de staat te kopen, en zonder technische controle.

loading