Verkoop uw auto met een enkele klik

Het goed verkopen van uw auto vergt veel voorbereiding en inspanning. Ventedirect.be heeft speciaal een comfortabele terugnameservice ontwikkeld, zodat u een auto zo eenvoudig mogelijk kunt verkopen. De procedure is duidelijk en transparant: u kunt het onderstaande formulier invullen of ons telefoneren : 0497 94 89 55, of ons een e-mail sturen: info@ventedirect.be

Alle aangeboden diensten zijn gratis en vrijblijvend.

Hier heeft u de mogelijkheid om binnen 24 uur een auto-herstel te krijgen tegen de beste prijs. De agenten tot uw dienst beantwoorden graag uw vragen.

EEN REEKS GRATIS DIENSTEN

Ventedirect.be is een voor u ontwikkelde terugkoopformule waarbij u profiteert van een recuperatie zoals voor alle voertuigen, tegen de beste prijs.
Dit terugkoopbeleid stelt u in staat om uw eigendom zonder fouten te verkopen, zonder dat u vooraf reparaties hoeft uit te voeren of een doorgangscertificaat moet overleggen door middel van technische controle. Er wordt rekening gehouden met speciale kenmerken van het voertuig om de eerlijkste terugkoopprijs te bepalen.
U krijgt onmiddellijk een verkoopaanbod dat u alleen hoeft te valideren om de verkoop af te ronden. Indien overeengekomen, wordt de betaling rechtstreeks of via een beveiligde overboeking binnen 48 uur uitgevoerd.

VERKOOP UW AUTO

VUL DE ONDERSTAANDE VELDEN IN EN WIJ NEMEN ZO SPOEDIG MOGELIJK CONTACT MET U OP

Auto

Uitrusting

Foto's

Verkoper

VERKOOP-DIRECT.BE

HOE VERKOOP JE JE AUTO GOED ?

Alle apparatuur is een troef

NEEM CONTACT MET ONS OP

AARZEL NIET OM ONS TE BELLEN (0497 94 89 55) OF ONS TE SCHRIJVEN : INFO@VENTEDIRECT.BE

ZEND ONS EEN BERICHT
OF VRAAG EEN SCHATTING

loading